EPB verslaggever Tervuren

EPB verslaggever Tervuren gezocht? Ecotest zorgt dat jouw gebouw volledig aan de EPB-eisen voldoet! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Wat is EPB?

Sinds 1 januari 2006 dienen alle gebouwen in Vlaanderen waarvoor een stedenbouwkundige vergunning wordt aangevraagd of een melding wordt gedaan, aan bepaalde energienormen te voldoen. Deze normen worden EPB-eisen genoemd. De afkorting EPB staat voor 'Energieprestatie en Binnenklimaat'. Ecotest bekijkt of jouw gebouw aan deze eisen voldoet en bezorgt je een volwaardig EPB verslag.

EPB verslaggever Tervuren

Ecotest begeleid je van A tot Z om de juiste keuze te maken betreffende isolaties en technieken om samen met jou niet alleen architecturaal een droomwoning te hebben, maar ook een energiezuinige woning die klaar is voor de toekomst. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem gerust contact met ons.

EPB verslaggever Tervuren, Ecotest.

Wie is ECOTEST?

ECOTEST is een deskundig en vooruitstrevend bedrijf gespecialiseerd in onder andere energieadvies, studies, bouwadvies, metingen van gebouwen, energieprestatietesten, … Kortom we bieden een heel gamma met diensten aan, waaronder EPB-verslaggeving.

Vacature: EPB verslaggever (voltijds - deeltijds)

Versterk ons fantastisch team als mede EPB-expert. Interesse of meer weten? Stuur jouw CV en wij contacteren jou zo snel mogelijk voor een gesprekje. Dit zal gebeuren via een Video Call. Bekijk de vacature hier.

ECOTEST is partner van de GROUP ELECTROTEST. Een Erkend Keuringsorganisme en Externe Dienst voor Technische Controle. ( – Elektrische controles – Gascontroles – Branddetectie – Controles van liften en hefwerktuigen – Druk en milieutoepassingen – Opleidingen – Risicoanalyses – Diverse opleidingen – Diverse risicoanalyses – …). Hierdoor kunnen we gezamenlijk een breed gamma aan diensten aanbieden en vormen we één aanspreekpunt voor de klant.

Waarom ECOTEST?

  • Ondersteunde software

Als o.a EPB verslaggever werken we met projectsoftware waardoor je op een overzichtelijke manier inzicht krijgt in jouw bouwproject.

  • Flexibiliteit

Elke wijziging, aanvraag, simulatie kan in een mum van tijd worden verwerkt en aan je worden gemeld.

  • Ondersteunende adviezen

Alle benodigde informatie om uw project tot een goed einde te brengen wordt voorzien.

  • Dialoog

In elk EPB dossier is goede communicatie tussen bouwheer en architect noodzakelijk. Iedereen is van cruciaal belang om het project te realiseren.

Onze diensten

Naast EPB-verslaggeving bieden we verschillende expertises aan binnen volgende gebieden: energie & veiligheid, engineering & adviezen en technische controles. Aangezien je zocht naar "EPB verslaggever" sommen we enkele van onze expertises op binnen energie & veiligheid:

Veiligheidscoördinatie

Veiligheidscoördinatie is verplicht op alle bouwwerken waar ten minste twee aannemers gelijktijdig of na elkaar werken uitvoeren.

EPB verslaggever Tervuren en veiligheidscoördinatie, Ecotest.

Ventilatieverslaggeving

Vanaf 2016 moet de aangifteplichtige twee nieuwe documenten laten opmaken: een ventilatievoorontwerp en -prestatieverslag.

EPB verslaggever Tervuren en ventilatieverslaggeving, Ecotest.

Blowerdoor

Een goede luchtdichtheid van de gebouwschil heeft een grote invloed op het E-peil van jouw gebouw(tot meer dan 10 E-punten ten opzichte van de waarde bij ontstentenis). Ook zorgt deze voor een lager energieverbruik.

EPB verslaggever Tervuren en blowerdoor, Ecotest.

EPC

Naast een EPB verslag bieden we ook een EPC (EnergiePrestatieCertificaat) verslaggeving. Dit certificaat is verplicht bij verkoop of verhuur van woningen en appartementen, ter verbetering van de energiezuinigheid van gebouwen.

EPB verslaggever Tervuren en EPC, Ecotest.

Volg ons op Facebook of LinkedIn

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x