Bouwcoördinatie

Een bouwcoördinator is iemand die je bij staat tijdens heel jouw bouwproces. Hij zal samen met jou de opgemaakte plannen van de architect overlopen en hier en daar bij sturen waar eventuele heikele punten qua uitvoering en kostprijs zullen zijn. Hierna worden offertes gevraagd, die allemaal aan de klant worden voorgesteld zodat je als klant kan kiezen welke aannemers op de werf komen. Er wordt samen met jou een planning opgemaakt, dewelke afhankelijk is van jouw einddatum. Wanneer de werken in uitvoering zijn, zorgen wij voor de coördinatie en de controle van de werken. Kortom heel het verhaal wat het bouwen juist moeilijk maakt neemt de bouwcoördinator op zich. 

Het moment dat wij starten met een nieuw project, vragen wij voor alle werken offertes aan en maken een totale kostprijsberekening. Wanneer wij als bouwcoördinator prijs vragen bij leveranciers of aannemers liggen de prijzen snel 10% lager dan wanneer een particulier prijs vraagt. Puur om het feit dat de aannemers weten dat de werken deftig opgevolgd worden en wanneer ze op de werf verwacht worden dat effectief alles in orde is zodat ze hun werken kunnen starten. Eveneens in uitvoeringsmethodes kan soms geld bespaard worden waar elke individuele aannemer geen rekening mee houdt.

De kostprijs van een bouwcoördinator mag je niet zien als een kost. Gaandeweg zal duidelijk worden dat wij meer besparen dan wat we kosten.

Nog een belangrijk voordeel is dat er bij het begin van het project een planning wordt opgesteld aan de hand van jouw einddatum. Wij zorgen ervoor dat alle werken goed zijn voorbereid en elkaar snel opvolgen waardoor je sneller kan verhuizen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem gerust contact met ons. 


Bouwcoördinatie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x