Technische Controles

ECOTEST partner van ELECTROTEST

Voor het onderdeel van de technische keuringen, doen wij beroep op onze collega's binnen ELECTROTEST.

Brandkeuringen

Voor bedrijfsgebouwen, fabriekshallen, openbare gebouwen, hotels, maar ook woningen en flatgebouwen, is een professionele branddetectie-installatie een must. Hierbij moet je erover waken dat de plaatsing van de branddetectoren correct gebeurt en hun werking regelmatig wordt gecontroleerd.

Lees meer

Elektrische keuringen

Voor het uitvoeren van inspecties en keuringen van elektrische installaties. Dit zowel in nieuwbouw en bestaande industriële gebouwen, woningen en appartementen. Voor particulieren en professionelen kan je bij ons terecht.

Lees meer

Gaskeuringen

Tijdens de initiële gaskeuring of periodieke controle van uw gasinstallatie sporen we eventuele lekken op. De volledige gasinstallatie of leidingen (uit koolstofstaal, koper, polyethyleen) worden onderworpen aan een dichtheidsproef.

Lees meer

Hefwerktuigen

Wanneer in uw onderneming hefwerktuigen zoals materiaalliften of hoogtewerkers gebruikt worden, ben je er wettelijk toe verplicht om deze zowel bij de indienststelling, na herstellingen, als periodiek te laten keuren om de veiligheid en de conformiteit ervan te kunnen garanderen.

Lees meer

Rioleringskeuringen

Bij nieuwbouw of renovaties, moet je de privéwaterafvoer laten keuren. Met 'privéwaterafvoer' wordt bedoeld: jouw leidingen voor waterafvoer (van afvalwater en/of regenwater) tot aan de aansluiting op de openbare riolering.

Lees meer

Waterkeuringen

Om hygiënische redenen moet elke waterinstallatie bestemd voor menselijk gebruik sinds 1 juli 2004 verplicht worden gekeurd voor de openstelling van de waterteller of na uitbreiding of wijziging van de bestaande installatie.

Lees meer
Technische Controles

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x