Vacature: EPB-verslaggever/calculator - vast contract

Op zoek naar een goed betaalde job waar je veel vrijheid en ruimte krijgt om je te ontplooien, zonder de 9 to 5 mentaliteit en dit in een ongedwongen sfeer? Look no more! 
Wij zijn op zoek naar een EPB-verslaggever/calculator die ons team wilt versterken! 


Wat verwachten wij van jou?

Je hebt al 3 jaar werkervaring als EPB-verslaggever. Ben je geen verslaggever, maar wel een EPB-calculator? Ook zeker welkom mits een minimum van 3 jaar werkervaring als EPB calculator. 

Bij ECOTEST houden we van innovatie en we verwachten dat van jou ook. Zo is het een grote plus als je een neus hebt voor IT en interesse hebt in procesoptimalisatie. Dit komt iedereen ten goede en vergemakkelijkt het werk aanzienlijk. Tijdens een verkennend gesprek via video call zullen we dit allemaal verduidelijken. 

Ben je flexibel ingesteld? Super!
Wij geven jou veel vrijheid. Je mag bijvoorbeeld zelf kiezen wanneer je voor ECOTEST werkt: ben je een vroege vogel die graag 's morgens vroeg begint? Of toch liever wat langer snoozen en later beginnen? Ga je graag in de namiddag even boodschappen doen? Tussendoor de kinderen van school halen? Het kan allemaal! Maar we verwachten in de plaats van jou wel flexibiliteit. Het kan bijvoorbeeld voorvallen dat er 's avonds nog een call gedaan moet worden met een klant. Of er kan nog een dringend verzoek zijn van een collega. Kortom, een 9 to 5 mentaliteit hebben we bij ECOTEST niet

Wat mag jij van ons verwachten? 

Zoals hierboven al vermeld: werken bij ECOTEST is vrijheid krijgen. De vrijheid om zelf je dag optimaal in te delen, zodat een goede combinatie met je eigen gezinsleven/privĂ©leven mogelijk is. Bovendien geven wij de optie van volledig van thuis uit te werken (af en toe vragen we wel naar kantoor te komen voor meetings, zeker in het begin tijdens het inwerken). 

Naast deze vrijheid, bieden we ook een mooi loon (vanaf 3500 euro bruto) met extralegale voordelen. Ook voorzien wij een laptop met twee schermen voor een optimaal werkcomfort en een gsm met abonnement. Daarnaast krijg je ook een bedrijfswagen

Bij ECOTEST vinden we jouw mening belangrijk. We zijn een bedrijf in volle groei en geven jou graag de mogelijkheid om hier aan mee te bouwen. 

Hebben we jou nieuwsgierig gemaakt? Wil je solliciteren? 

Stuur dan voor 31 januari 2022 jouw CV en een korte motivatietekst naar nathalie@ecotest.be en wij contacteren jou zo snel mogelijk! Een eerste gesprek verloopt via videocall. Misschien tot binnenkort! :-)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x